За Неологистикс

Кои сме ние?

Фирма “НЕОЛОГИСТИКС” е създадена с цел да Ви обслужи по максимално най-бързия и ефективен начин, по всички Ваши логистични, транспортни и митнически въпроси, изникващи във Вашето ежедневие. Ние сме млад и амбициран екип, който Ви предлага дългосрочно партньорство и сътрудничество, базирано на лична всеотдайност и коректност, с единствената мисъл Вашият товар да пристигне невредим и навременно при Вас или Вашият получател.

Предлагаме Ви 24 часова информация за Вашата стока, като във всеки един момент Вие бихте могли да знаете къде се намира тя и след колко време ще бъде на разтоварен пункт.

Mature Businessman Speaking by Smartphone

Неологистикс

Работим със собствен транспорт както и с над 300 местни и чуждестранни превозвачи, доказали своята стабилност, надеждност и коректност. Оборудвани със съвременен автомобилен парк,камиони снабдени с навигация и GPS,покриващ всички изисквания на нашите клиенти,за по-лесен и бърз достъп до техните товари. Всички превози  са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.

Всеки ангажимент поет от наша страна го считаме като личен!
За нас е чест да работим с Вас.

НЕОЛОГИСТИКС? – Те никога не спят! И така вече близо 20 години!