Услуги

Предлагаме най-съвремени логистични и транспортни решения, отговарящи на вашите индивидуални нужди във всеки един момент. Всеки ваш товар е ценен за нас и ще бъде обработен със специално внимание от наша страна.

Предлагаме международен транспрот и спедиция на Вашия комплектен товар по шосе с фиксиран срок на доставка, съобразено с Вашите изисквания и нужди, като се ангажираме всекидневно да бъдете информирани за движението и местонахождението на товарните ни автомобили.
Те са оборудвани с най-съвременната навигация и GPS, чрез които става възможно проследяването им онлайн.

 

Работим с широка гама по вид автомобили и товарни ремаркета, които биха били най-подходящи за безопасен и бърз превоз на Вашия товар.

Предлагаме транспорт със:

  • скоростни товарни бусове  16 м3 до 1.5 тона, 5 палетни места – подходящи за транспорт на експресни доставки до 48 часа от и до всяка точка на Европа
  • камиони с обем  36 м3 до 3.5 тона, 15 палетни места
  • камиони с обем  60 м3 до 10 тона, 20 палетни места
  • камиони със стандартни ремаркета с обем 90 м3 до 23.5 тона 33 палетни места
  • високообемни камиони до 120 м3, 40 палетни места

Специализирани сме в превоза на групажни и малообемни пратки от и до България и всички европейски държави.
С отличната си партньорска мрежа от местни и чуждестранни превозвачи и спедиции, за нас не представлява трудност да Ви предоставим като възможност да натоварите Вашия частичен товар в някой от нашите многобройни групажни камиони.
Имаме изградени групажни линии и товарим ежедневно от и до всички страни на континента.
Ангажираме се лично с бързи срокове на доставка и абсолютна безопасност на вашия групажен товар по време на превоза.

Фирма Неологистикс разполага с широка гама съвремени, специализирани автомобили  за превоз на:

  • Транспорт на хладилни товари с камиони, снабдени с термографи
  • Транспорт на текстил и дрехи на закачалки с камиони тип дрехарки, снабдени с до 100 щендера
  • Превоз на опасни товари /ADR/ с камиони, снабдени с необходимото ADR оборудване и квалифицирани водачи по всички съвременни изисквания
  • Превоз на личен багаж при преместване
  • Превоз на извънгабаритни товари

Вашите пратки от страната и чужбина, биха могли да пристигнат до крайния ви клиент или получател в най-бързи срокове до всяка една точка на България.  Разполагаме с постоянни групажни линии по всички направления в страната.  Същите се обслужват със скоростни автомобили, разполагащи с непрестанна връзка с  шофьора.

Местоположението на логистичната ни база и склад е изключително удобно и осигурява, както лесен достъп от всички входни артерии на града, така и бърз достъп до центъра и кварталите, посредством близоста на основни булеварди.
Разполагаме със складова площ от 960 м2. /1000 палетни позиции/ с опция за отдаване под наем на палетоместа за ден с включена товаро-разтоварна дейност.

С нашите висококвалифицирани и опитни митнически агенти предлагаме на клиентите си, работещи със страните извън Европейски съюз, митническо представителство и оформяне на необходимата документация на всички митнически бюра в страната, както и погранични пунктове.

От изключителна важност за нас е повереният ни товар да стигне до Вас бързо, в срок, безопасно и невредимо. Предлагаме Ви и правим за клиентите си Карго и CMR застраховки при най-добри условия във водещи и реномирани застархователни компании.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно срокове и цени за доставка.

Други услуги

Превоз на текстил и дрехи на закачалки

Хладилни превози

Превоз на опасни и леснозапалими товари под ADR

Превоз на личен багаж при преместване

Превоз на личен багаж при преместване

Превоз на извънгабаритни товари

Складиране под митнически контрол

Товаро - разтоварна дейност

Лични консултации по логистични въпроси